Перейти к публикации
Форум города Балта | Одесская область

Хочу купити настільну плиту. Де вони продаються?

Рекомендованные сообщения

Хочу купити собі настільну газову плиту. Та газовий балон. Поставлю у гаражі - нехай стоїть. Неясно, як там далі буде. Як не буде ані газу, ані світла, так хоч буде на чому істи зварити та чай там якийсь підігріти. 

Зараз такі речі, на жаль, доволі добре розкуповуються. Та нічого, коли все буде добре, будемо з настільними плитами їздити на природу відпочивати. Чи не так? Так що купляйте - знадобляться ) .

У мене вже давно є настільна газова плита та невеликий газовий балон. Плита закриваються кришкою. Для природи  - саме те. Але я давно все це купляв. Скільки зараз все це  коштує, навіть й не знаю. 

12 минут назад, Solo сказал:

Хочу купити собі настільну газову плиту. Та газовий балон. Поставлю у гаражі - нехай стоїть. Неясно, як там далі буде. Як не буде ані газу, ані світла, так хоч буде на чому їсти зварити та чай там якийсь підігріти. 

Я би вам порадила подивиться настільні плити  https://allo.ua/ua/nastol-nye-plity/   на сайті Алло. Ми, принаймні, нещодавно там купували. Там й ассортимент великий, та ціни адекватні. 

Там, до речі, є не тільки газові настільні плити, але й електричні, індукційні. але ми теж купляли газову плиту.

Є настільні плити одноконфорочні, є й чотирьохконфорочні. Якщо для великої родини - то купляйте чотирьох обо двоконфорочну. На одну конфорку - це якось мало.

57_4000_4.jpg