Перейти к публикации
Форум города Балта | Одесская область

Який порадите смартфон притбати?

Jeikop

Рекомендованные сообщения

Хлопці, підкажіть, який смартфон Ксяомі вибрати? Я ось хочу купити саме від цього виробника, всі знайомі говорять про нього і користуються. У мене є досить великий бюджет на покупку смартфона.

Так, Сяомі відмінно розвинувся і тепер робить круті смартфони не тільки бюджетні, а також і середньобюджетні, навіть флагмани у них виходять відмінні! Вони не поступаються Самсунгу та іншим великим компаніям.

Ну ось, так, яку модель можна взяти? Мені п'ятнадцять тисяч вистачить на флагман? Або я потрапляю лише на середньобюджетний смартфон? Я буду купувати тільки те, на що мені вистачає, більше витрачати вже не зможу.

Только что, Riita сказал:

Ну ось, так, яку модель можна взяти? Мені п'ятнадцять тисяч вистачить на флагман? Або я потрапляю лише на середньобюджетний смартфон? Я буду купувати тільки те, на що мені вистачає, більше витрачати вже не зможу.

Ну дивіться, є різні моделі, серед усіх, я б вибрав за п'ятнадцять тисяч, вже модель Xiaomi 11T він мені дуже подобається, він гарний, також за характеристиками хороший.

У них завжди була непогана автономність, а в цьому пристрої ще краще, оскільки використовується акумулятор на 5000 мАг. У смартфона досить плюсів, для покупки він підходить, флагманський пристрій! Виглядає відмінно, тут можна придбати https://zhuk.ua/smartfony/ ви як раз будете вкладетесь по бюджету, також на залишок придбаєте хороший чохол або скористаєтеся вже тим який входить в комплектацію до даного пристрою.

1-2601-7.jpg