Перейти к публикации
Форум города Балта | Одесская область

Электрогриль

Mihail

Рекомендованные сообщения

Хочу купить себе электрогриль, чтобы я мог готовить вкусные стейки, шаурму с хрустящим лавашем. Жду предложений по производителям и даже конкретным моделям, чтобы я не выбрал какую-то ерунду. 

Так покупайте электрогриль от известного производителя, тогда получите хорошую бытовую технику. У меня вот гриль Delonghi CGH 1012 D SP, жарю на нем стеки из рыбы и мяса, полностью им доволен. 

Странно я не слышал про этого производителя, вы тут говорите что он известный. Я почитаю отзывы про гриль который вы мне предложили. Форумчане, может еще у кого-то есть для меня совет? 

1 минуту назад, Mihail сказал:

Хочу купить себе электрогриль, чтобы я мог готовить вкусные стейки, шаурму с хрустящим лавашем. Жду предложений по производителям и даже конкретным моделям, чтобы я не выбрал какую-то ерунду. 

Приветствую вас, хочу вам предложить электрогриль https://allo.ua/ru/grili-i-rokletnicy/ Tefal GC712D34 про такой бренд вы наверняка слышали, гриль проверил на полную, готовлю на ней хот доги и шаурму, по крайней мере меня все устраивает, но вы можете почитать еще отзывы. 
На сайте онлайн магазина Алло довольно много разных вариантов, вы смотрите ассортимент, можете проконсультироваться с менеджером. Кстати еще могу предложить гриль Tefal GC205012, такой у моего брата, но он довольно слабенький. 
3434.jpg

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гость
Ответить в тему...

×   Вставлено в виде отформатированного текста.   Восстановить форматирование

Разрешено не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отобразить как ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставить изображения напрямую. Загрузите или вставьте изображения по ссылке.

• Зрозуміло, що ви хочете зробити усе правильно. Рекомендую вам звернути увагу на компанію "Вавілон", яка є перевіреною похоронною службою у Києві. Вони працюють уже дуже давно і завоювали довіру багатьох клієнтів завдяки високому рівню сервісу та доступним цінам. Ви можете подивитись її ритуальні послуги у Києві https://vavilon-ritual.com.ua/ їх сторінка надає повну інформацію про їхні послуги. Вони пропонують повний спектр ритуальних послуг, починаючи від організації похорону до пам'ятних ритуалів. Важливо, що вони підходять до кожного клієнта з особливою увагою та повагою.
    • Дякую за поради, але я волію зайнятися цим самостійно. Мені не потрібні зайві компанії або послуги. Важливо знайти агентство, яке відповідає моїм вимогам і очікуванням. Я вважаю за краще особисто відвідати кілька агентств, щоб зрозуміти, які саме вони пропонують послуги та наскільки вони професійні у своїй роботі.
    • Я розумію, наскільки це складно, адже сам нещодавно проходив через це. Вам варто розглянути кілька варіантів, оскільки в Києві досить багато агентств, які пропонують ритуальні послуги. Зверніть увагу на відгуки клієнтів у мережі, це може допомогти зробити правильний вибір. Також рекомендую звернути увагу на те, які додаткові послуги вони пропонують, наприклад, організацію поминального обіду, транспортування тіла, виготовлення пам'ятників тощо.
    • Я зіткнувся з непростою задачею, оскільки потрібно знайти ритуальні послуги у Києві для організації похорону родича. Можливо, хтось може порекомендувати надійні агентства? Це мій перший досвід у цій справі, тому важливо, щоб усе пройшло гладко та з повагою. Хотілося б також знати про цінові категорії та додаткові послуги, які вони можуть надати. 
    • Важливо, щоб піца була не лише смачною, але і цікавою для малят. Для тих, хто шукає неперевершені смакові враження, раджу звернутися до "Sushi Pizza 39". Тут вас чекає чудовий асортимент піці. Піца доставка в Тернополі https://sushi-pizza39.com.ua/pizzza/ від "Sushi Pizza 39" – це не просто страва, це справжнє кулінарне відкриття для діток. Вони можуть обрати улюблені начинки або сміливо спробувати щось зовсім нове. А ще тут завжди чекають приємні акції, які роблять ваше замовлення ще вигіднішим. Спробуйте, і ваші малюки будуть вражені!
  • Темы

• Лучшие авторы

Никто не получал репутацию за неделю

• Создать...