Перейти к публикации
Форум города Балта | Одесская область

Порекомендуйте надійний зоомагазин

Рекомендованные сообщения

Всім доброго вечора. Я через декілька тижнів збираюся відвідати свою похресницю. У неї вдома є два кота, папуга і хом'ячки. Вона попросила мене купити для них кормів, ласощів, вітамінів. Порекомендуйте мені надійний зоомагазин, щоб був великий вибір, якісний товар і доступні ціни.

Доброго вечора і вам. У мого племінника вдома теж цілий зоопарк. Час від часу він просить мене теж для них дещо купити. Добре, що я знаю один надійний зоомагазин, де завжди в наявності широкий асортимент товарів. Можу вам підказати куди варто звернутися.

Ну ось, у нас схожі ситуації. Я, чесно кажучи, вже навіть не знаю де мені шукати. Обійшла декілька магазинів поруч з домом - результату нуль. В інтернеті знайшла декілька сайтів з зоотоварами - результат той самий. Скажіть, будь-ласка, де ви купуєте?

Я вам рекомендую звернутися до зоомагазину MasterZoo. Цей інтернет-магазин мені близько року тому підказав мій колега по роботі. З тих пір я купую тільки тут. В наявності завжди великий вибір різноманітних товарів для тварин на різний смак і колір, як то кажуть. Все якісне, немає ніяких підробок. Саме головне те, що ціни тут завжди доступні. Ви зможете купите все необхідне для тварин вашої похресниці. Весь вибір зоотоварів https://masterzoo.ua/ua/ ви можете знайти на сайті магазину. Я запевняю, що вам сподобається.

Меня моя кошка уже задолбала. Сначала ела дешевый корм, теперь вообще ничего не хочет. Сил моих нет. Может посоветуете варианты подороже нам? Заранее благодарна.