Перейти к публикации
Форум города Балта | Одесская область

Росія напала на Україну


Pbop

Рекомендованные сообщения

‼️Росіяни вбили 437 українських дітей

▪️ Станом на ранок 19 листопада 2022 року більше ніж 1274 дитини постраждали в Україні: 437 дітей загинуло та понад 837 отримали поранення різного ступеню тяжкості.

▪️Найбільше постраждало дітей у Донецькій області - 423, Харківській - 266, Київській - 117, Миколаївській - 77, Запорізькій - 75, Чернігівській - 68, Луганській - 64, Херсонській - 64, Дніпропетровській - 32.

▪️18 листопада у с. Комиш-Зоря Запорізької області у власному житловому будинку впритул військовослужбовцями рф розстріляно родину разом з 2 дітьми віком 5 та 14 років.
 
▪️17 листопада у лікувальному закладі від отриманих поранень помер 4-місячний хлопчик. Він був поранений під час обстрілу ворогом с. Циркуни Харківської області.
 
▪️Стало відомо про ще одну загиблу дитину внаслідок ракетного удара по приватному будинку 17 листопада в м. Вільнянськ Запорізької області.

▪️ «Діти війни» - платформа, на яку можна повідомити всю інформацію про дітей, які постраждали внаслідок війни РФ проти України.

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

  • Ответы 21
  • Created
  • Последний ответ

Top Posters In This Topic

Окупанти перевіряють, чи не навчаються діти в українських школах

У тимчасово окупованій Мирненській територіальній громаді Херсонщини загарбники тероризують родини, які виховують дітей.

"Російські загарбники вривалися в оселі сімей, де виховуються діти шкільного віку. Окупанти ламали зачинені хвіртки, щоб увійти до двору, та вибивали двері до помешкань. Таким чином вони перевіряли, чи не навчаються діти онлайн за допомогою гаджетів в українських школах", - повідомив голова Херсонської ОВА Ярослав Янушевич.

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

  • Admin changed the title to Росія напала на Україну

На лівобережній Херсонщині у росіян паніка

Російські окупанти вивозять просто фурами пограбоване майно. Масштаби настільки великі, що сама окупаційна влада була вимушена заборонити виїзд з території Херсонської області вантажного транспорту, можна виключно за окремим письмовим дозволом та перепустками, - повідомив перший заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський.

"Якщо раніше ми говорили, що настрої окупантів близькі до панічних, то зараз вони взагалі не розуміють, що відбувається. Вони вже не розуміють за що вони воюють, вони бачать, що вони вже програли цю війну", - підкреслив Соболевський.

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

Вчора ввечері росіяни вдарили по Харківщині: загинула жінка

російська ракета влучила у 2-поверховий багатоквартирний будинок. Пошкоджено також житловий будинок поруч. На жаль, загинула 38-річна жінка, щонайменше 2 людей отримали поранення. Рятувальники ще розбирають завали.

Крім того російські окупанти з мінометів та артилерії обстрілювали райони населених пунктів Куп'янського, Харківського та Чугуївського районів.

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

  • 1 month later...

Військові бачать Підготовку росіян до нових масованих обстрілів України

Як розповіла начальниця Об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк, наразі спостерігаються ознаки підготовки ворогом до нового масованого обстрілу України. 

Не виключається, що нова атака може бути мішаною, чи йти хвилями.

"Ми говоримо про те, що населення має бути готовим, в тому числі не тільки до самої атаки, а й до того моменту, який буде потрібен для ліквідації наслідків. 

Наразі ситуація полягає в тому, що ми бачимо і спостерігаємо ознаки такої підготовки, тому маємо попередити, що цілком імовірно, що зараз відбувається період, коли вони злагодили сили і підтягнули резерви, які їм були потрібні після минулої масованої атаки. 

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

  • 2 weeks later...

Створюють свій Гітлер'югенд: окупанти вирішили перевиховати українську молодь

Ворог планує за 10 років змінити думку населення на тимчасово окупованих територій й для цього вже розробив відповідну програму.

Напередодні окупанти провели опитування щодо настроїв серед молоді, яке виявило, що молодь півдня не підтримує окупантів. Тому вони вирішили активізувати роботу з українськими дітьми.

Ключову роль в цьому мають стати мілітарні об’єднання по типу гітлер’югенду в часи нацистської Німеччини. Зокрема на ТОТ вже прибув заступник начштабу юнармії віктор кауров, який провів зустріч з гауляйтерами сальдо та баліцьким. Окупанти також планують посилити акцент на ролі росії в другій світовій, зробити регулярними виступи “ветеранів сво” в школах, й загалом збільшити “години патріотизму” у школах, - повідомляє Центр національного спротиву.

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

За час повномасштабного вторгнення в Україні загинуло понад 7 тисяч цивільних, - ООН

Управління верховного комісара ООН із прав людини підтвердило 7 068 випадків загибелі та 11 415 випадків поранення цивільних людей в Україні внаслідок повномасштабного вторгнення росії. Такими є дані організації від 24 лютого до 22 січня.

В організації наголошують, що реальне число загиблих є значно вищим, оскільки отримання інформації з деяких місць, де тривають інтенсивні бойові дії, відбувається із затримкою, і багато повідомлень все ще потребують підтвердження.

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

рф кинула в Україну десятки тисяч мобілізованих, проте це мало що змінило, – CNN

«Війська почали прибувати в райони ведення бойових дій після того, як росія вже мобілізувала 300 тисяч нових військовослужбовців у жовтні», - повідомляє CNN із посиланням на високопоставленого військового чиновника США.

За його словами, це «мало що змінило» в ситуації на фронті, оскільки мобілізовані прибули з поганим спорядженням та без необхідної підготовки.

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

Україна під обстрілами. Ситуація в регіонах станом на ранок

📍Харківська область
Сьогодні зранку ворог знову обстріляв Куп'янськ. Є влучання у житлові будинки, сталися масштабні пожежі. Інформація про руйнування та постраждалих уточнюється.

📍Дніпропетровська область
Ніч з тривогами, та без обстрілів. На Нікопольщині сирена попереджала про загрозу понад 9 годин, минулося.

📍Донецька область
За добу росіяни вбили 3 жителів Донеччини: у Новопокровському, Парасковіївці та Часовому Яру. Ще 3 людини в області зазнали поранень.

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

🔥Це просто свято якесь: ЗСУ за добу знищили 2 ворожі літаки, 4 гелікоптери та 690 окупантів

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 24.01.23:
▪️особового складу ‒ 122 170 (+690)
▪️танків ‒ 3152 (+2)
▪️броньованих машин  ‒ 6284 (+8)
▪️артилерійських систем – 2148 (+2)
▪️РСЗВ  – 448 (+1)
▪️засоби ППО  ‒ 220
▪️літаків – 289 (+2)
▪️гелікоптерів – 281 (+4)
▪️БПЛА – 1897 (+3),
▪️крилаті ракети  ‒ 749
▪️кораблі /катери ‒ 18
▪️автотехніки та автоцистерн – 4944 (+8)
▪️спецтехніка ‒ 194 (+1).

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гость
Ответить в тему...

×   Вставлено в виде отформатированного текста.   Восстановить форматирование

  Разрешено не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отобразить как ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставить изображения напрямую. Загрузите или вставьте изображения по ссылке.


  • Сообщения

    • Как здорово, что вы нашли свой любимый жанр музыки! Хип-хоп действительно прекрасен своей динамикой и энергией, которые могут вдохновлять и заряжать на весь день. Если вы хотите наслаждаться хип-хопом и открыть для себя новые треки этого жанра, я рекомендую обратить внимание на сайт mp3.ai Здесь вы найдете огромный выбор хип-хоп композиций, которые можно прослушать онлайн или скачать абсолютно бесплатно. Не сомневайтесь, что на сайте вы найдете множество интересных треков хип-хопа, которые поднимут ваше настроение и добавят энергии в ваш день!
    • «Trustee Plus» — програма, яка дозволяє керувати цифровими фінансами, реалізує весь спектр послуг з купівлі, продажу, обміну криптовалюти. Включає весь необхідний функціонал з управління фінансовими потоками. По суті, криптокарта є аналогом звичайної банківської картки, що дозволяє використовувати цифрову валюту для оплати в повсякденному житті. Наприклад, з її допомогою можна здійснювати оплату товарів та послуг. Встановити та використовувати програму може кожен користувач. Поглиблених знань не потрібно. Карта підтримує роботу з багатьма криптовалютами.
    • Нема хороших безкоштовних курсів, не ведіться на це Якщо хочете дійсно отримати хороші знання чи то в дизайні, чи в інших напрямках ІТ, раджу цю онлайн школу https://foxminded.ua/ . Тут навчають всього з нуля. Ви зможете дійсно отримати відмінну підготовку та завжди повернутись сюди для отримання нових знань.
    • Доброго времени суток[url=https://2612.by/].[/url] Ваш форум мне показался очень привлекательным и перспективным. Хочу приобрести рекламное место для баннера в шапке, за $1500 в месяц. Оплачивать буду через WebMoney, 50% сразу, а 50% через 2 недели. И еще, адрес моего сайта https://2612.by/ - он не будет противоречить тематике? Спасибо! Напишите о Вашем решении мне в ПМ или на почту [email protected]
    • Для поддержания чистоты и безопасности воды в вашем домашнем бассейне, очень важно правильно подобрать хлор. На основании предоставленной вами информации, могу порекомендовать вам зайти в каталог хлора в таблетках для бассейна https://aquadoctor.ua/product-category/himiya-dlya-basseyna/attribute-forma-vypuska-tabletki/attribute-tip-sredstva-hlor/ в интернет-магазине "AquaDoctor". В их ассортименте есть разнообразные хлорсодержащие таблетки для бассейнов, включая медленнорастворимые и быстрорастворимые опции. Например, для регулярного обслуживания идеально подойдет медленнорастворимый хлор AquaDoctor C-90T, который обеспечивает дезинфекцию до 14 дней и подходит для обработки больших объемов воды. Для шоковой обработки можно использовать быстрорастворимый хлор AquaDoctor C-60T, который уничтожает бактерии и вирусы с высокой скоростью.
  • Темы

  • Лучшие авторы

    Никто не получал репутацию за неделю

×
×
  • Создать...