Перейти к публикации
Форум города Балта | Одесская область

Аптека

Рекомендованные сообщения

Доброго вечора. У мене ось таке питання. Мені треба знайти вакцину від грипу.  Ніде не можу знайти. Може, хтось знає, у якій аптеці вона продається. Буду дуже вдячний за будь-які відповіді ) .

Я робив вакцинацію тільки від ковіду. Більше нічим я вакцинуватися не збираюся. Як говорять, що забагато, то не здраво. Вакцинація від ковіду, вакцинація від гриппу, є ще обов'язкові вакцинації. Це явно забагато.

Привіт. Щодо вакцини. Якщо не можете знайти по аптеках, тоді спитайте у лікарні або поліклініці. Може там є. Або вони знають, де все це продається. До них же приходять люди вакцинуватися. 

8 минут назад, Глазурь сказал:

Доброго вечора. У мене ось таке питання. Мені треба знайти вакцину від грипу.  Ніде не можу знайти. Може, хтось знає, у якій аптеці вона продається. Буду дуже вдячний за будь-які відповіді ) .

Знаєте, я би вам порадив зайти на сайт аптеки  D.S.  https://apteka-ds.com.ua/     Там я вже декілька разів знаходив медичні препарати, які ніде не міг знайти.

Може, там буде й вакцина від гриппу. Якщо вони взагалі продаються по аптекам, а не замовляються у поліклініці. 

А якщо не буде - подзвоніть. Там вказано номер телефону. Може, можна замовити. 

До речі, можна скачати на смартфон додаток цієї аптеки. Тоді замовити будь-який препарат стане ще зручніше. 

19-03-2022-141213.jpg

• 4 months later...

Рекомендую очень классную аптеку с низкими ценами, хорошим обслуживанием и большим ассортиментом препаратов и гигиенических средств - это аптека онлайн Сity-Рharm, в которой вы можете купить лекарство на любой случай жизни. Выбрать и заказать проще простого, к каждому препарату есть инструкция, которая приложена производителем препарата, и вот так человек может быстрее определиться и купить, чем стоять в обычной аптеке и мучать фармацевта расспросами. Также есть функция на сайте аптеки - похожие препараты, это позволяет подобрать аналогичные лекарства с другой ценой.