Перейти к публикации
Форум города Балта | Одесская область

Купівля бездротових навушників

mozess123

Рекомендованные сообщения

Всім привіт! Хочу собі купити якісні бездротові навушники з чистим звуком, і щоб у вухах сиділи зручно. Порадьте інтернет магазин де великий вибір даного товару, по не дуже високим цінам. 

Привіт! Все залежить від того яку ти суму готовий заплатити за навушники. Я собі купував навушники Gelius Pro Reddots TWS Earbuds GP-TWS010, можна сказати за недорого, 699 гривень. Звучать добре і достатньо зручні. 

Только что, Solo сказал:

Привіт! Все залежить від того яку ти суму готовий заплатити за навушники. Я собі купував навушники Gelius Pro Reddots TWS Earbuds GP-TWS010, можна сказати за недорого, 699 гривень. Звучать добре і достатньо зручні. 

Такого типу навушники в мене вже були, та тепер я хочу трохи дорожчі, приблизно до 7 тисяч гривень. Бо дешевші як правило в мене вже через рік не працюють, а купувати їх постійно не хочу. 

9 минут назад, mozess123 сказал:

Всім привіт! Хочу собі купити якісні бездротові навушники з чистим звуком, і щоб у вухах сиділи зручно. Порадьте інтернет магазин де великий вибір даного товару, по не дуже високим цінам. 

Всім привіт форумчани! Я також люблю слухати музику та відео, тільки з якісним звуком. Для цього в інтернет магазині https://eldorado.ua/uk/headphones/c1038998/ купив дуже не погані бездротові Навушники SAMSUNG Galaxy Buds2 Pro Graphite в чорному кольорі, по хорошій ціні.

Навушники дуже зручні, та знаходяться в акуратному кейсі. Звук в них ідеальний, тому можу тобі їх спокійно радити, вони круті та приблизно в цій ціновій категорії, на яку ти розраховуєш. 

ad4c8142a738fbfcea38276846dca327.thumb.jpg.2be70444eb361bfd4a034ed7f3412dbe.jpg