Перейти к публикации
Форум города Балта | Одесская область

Як дізнаватися, чи є схильність до тромбозу?

Рекомендованные сообщения

У мене дуже погана спадковість. Батько помер через тромбоз судин. Скажіть, як можна обстежити стан судин, та дізнаватися, чи є схильність до тромбозу. Заздалегідь дякую за відповіді. 

А хіба тромбоз судин передається спадково. Я знаю, що має значення ваше життя. Якщо, наприклад, у вас така робота, що багато часу приходиться проводити на ногах, то нічого дивного, якщо у вас буде тромбоз або варикоз.

Ліпідограмму треба робити не тільки коли є ризик тромбозу. Якщо у пацієнта є ожиріння, цукровий діабет, то лікарі теж радять робити цей аналіз. Все взаємопов'язане у людському організмі.

19 минут назад, GOLF сказал:

У мене дуже погана спадковість. Батько помер через тромбоз судин. Скажіть, як можна обстежити стан судин, та дізнаватися, чи є схильність до тромбозу. Заздалегідь дякую за відповіді. 

Якщо є ризик тромбозу судин, то треба періодично робити ліпідограму https://esculab.com/paket-6-lipidohrama-holesteryn-zahalnyy-tryhlitcerydy-lipoproteyidy-vysokoyi-schilnosti-lipoproteyidy-nyzkoyi-schilnosti-koefitciyent-aterohennosti-ka-%CE%B2lipoproteyidy   Це аналіз крові показує не тільки кількість поганого та хорошого холестерину у крові, але й коефіцієнт атерогенності (Іх співвідношення). Це дає змогу оцінити не тільки поточний стан ліпідного (жирового) обміну, але й ризик розвитку серцево-судинних захворювань.

Коштує цей аналіз 350 гривень. Але при замовленні на сайті буде знижка, й ви заплатите 315 гривен.

Також можна замовити послугу забору крові з виїздом додому.

28-07-2022-005856.jpg