Перейти к публикации
Форум города Балта | Одесская область

Где заказать вкусные роллы

warrior

Рекомендованные сообщения

Подскажите где сейчас можно заказывать вкусные роллы с доставкой на дом? Какая служба доставки предлагает выгодные цены и хороший сервис? 

Если вам нравятся роллы тогда я рекомендую их заказывать только в японских ресторанах потому что там их правильно готовят и есть большой ассортимент. 

Недавно заказывал с доставкой роллы у компании https://tokyosushi.com.ua/categorie-produs/rolly/ Качество там всегда отличное и цены меня устраивают, плюс всегда быстро делают доставку поэтому вам компанию рекомендую. 

• 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гость
Ответить в тему...

×   Вставлено в виде отформатированного текста.   Восстановить форматирование

Разрешено не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отобразить как ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставить изображения напрямую. Загрузите или вставьте изображения по ссылке.

• Я майже все для Бенджаміна купую на сайті ЗооВет, і тобі щиро раджу. Там величезний асортимент іграшок для котів Zoo Vet — від найпростіших мишок і м’ячиків до інтерактивних пристроїв з таймерами, сенсорами руху та навіть автоматичними роздавачами корму. Дуже зручно, що можна фільтрувати по типу активності, віку тварини або навіть за матеріалом. Ще один великий плюс — у ЗооВет часто бувають акції, тому я не раз ловив класні іграшки за зниженою ціною. Окрема подяка за швидку доставку — я замовив ввечері, наступного дня вже мав посилку в руках. До речі, на сторінці товару зазвичай є відгуки реальних покупців, що дуже допомагає з вибором. Зараз Бенджамін обожнює тунель зі звуковими вставками — ховається, стрибає, грається, і взагалі став більш активним.
    • Про тунелі й інтерактивні іграшки я ще не пробувала, це цікаво. До речі, де ти замовляєш усе це добро? Бо у зоомагазинах біля гуртожитку вибір дуже бідний — все або пластикове китайське, або ж ціни захмарні. Підкажи перевірене місце?
    • Ситуація знайома — мій котяра Бенджамін теж колись впав у меланхолію, аж доки я не почав експериментувати з іграшками. З власного досвіду: лазер — прикольна штука, але швидко набридає. М'ячики з дзвіночками — кіт на них перший день ганяє, а потім просто ігнорує. Найкраще спрацювали інтерактивні іграшки з рухомими елементами або ті, що видають ласощі при взаємодії. Також гарно заходять тунелі та ігрові комплекси з м'якими елементами. Рекомендую звертати увагу на якість матеріалів — дешеві варіанти можуть бути небезпечними, особливо якщо твій кіт має звичку все гризти. А ще варто купити кілька різних типів, щоб побачити, що саме його “зачепить”.
    • Маю величезне прохання до досвідчених котолюбів. Мій кіт Мармелад останнім часом став апатичним, не грається, тільки лежить на вікні й дивиться в порожнечу. Я вже міняла корм, купувала лазерну указку, але ефекту нуль. Ветлікар каже, що це може бути від нудьги і треба його якось зацікавити. Порадьте, будь ласка, якісь справді класні іграшки для котів, які реально працюють, а не просто пил збирають. Бажано, щоб були безпечні, довговічні, не страшили кота звуками і не лякали мене вночі. І якщо можна — щоб не коштували, як півзарплати студента 😅 Дуже розраховую на вашу допомогу, бо хочеться повернути Мармеладові радість.
    • Раніше любив класичні фруктові автомати, але вже трохи набридли. Хочеться чогось динамічнішого, щоб було швидко і з емоціями. Хтось може порадити альтернативу слотам?
  • Темы

• Лучшие авторы

Никто не получал репутацию за неделю

• Создать...