Перейти к публикации
Форум города Балта | Одесская область

Охрана квартиры

Рекомендованные сообщения

• 3 weeks later...

Я бы хотела купить камеру на входе в квартиру и сигнализацию! А то довольно часто мы уезжаем из дома, а оставлять квартиру очень опасно!

• 1 year later...

Я обратился в охранную компанию https://topguard.ua ТопГард где мне посоветовали метод охраны, который идеально подошел для моего запроса. Все прошло отлично. Советую и вам данную компанию, если хотите чувствовать себя в безопасности. Они имеют широкий спектр услуг, а так же адекватную стоимость на них. 

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гость
Ответить в тему...

×   Вставлено в виде отформатированного текста.   Восстановить форматирование

Разрешено не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отобразить как ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставить изображения напрямую. Загрузите или вставьте изображения по ссылке.

• Привіт! Задля зручності та безпеки, рекомендую звернути увагу на файлове сховище https://kub.ua/file-cloud-ua/ вони пропонують різні тарифи, але для початківця можу порадити тариф Стартовий. Він надає 100 ГБ простору для зберігання, можливість синхронізації з різними пристроями та поділ файлів з колегами. Крім того, тариф включає автоматичні резервні копії і захист даних. Зацікавлений у додатковій інформації або пораді щодо інших тарифів?
    • Дякую за відповідь! Так, мені, як новачку, точно потрібен зрозумілий інтерфейс та надійність. Я хочу мати можливість легко знаходити й організовувати свої файли, а також ділитися ними з колегами. Якщо можеш порекомендувати конкретний хостінг або назвати деякі варіанти, я буду вдячний!
    • Радий допомогти тобі з вибором файлового сховища - хостінгу. При виборі такого сервісу, перш за все, слід звернути увагу на простоту використання і надійність. Найкращі хостінги мають інтуїтивно зрозумілий інтерфейс та гарантують безпеку файлів. Крім того, важливо оцінити обсяг простору для зберігання, можливості синхронізації з пристроями і можливість надання спільного доступу до файлів.
    • Привіт! Я знаходжусь у пошуку ідеального файлового сховища - хостінгу і маю кілька питань. Що варто враховувати при виборі такого сервісу? Які основні функції важливі для зберігання і організації файлів? Який тариф може підійти для початківця, як я? Буду вдячний за будь-яку допомогу та пораду!
    • Как по мне, что сигареты, что вейпы, кальян и подобные с ними - это вред. Ко мне в гости недавно заходила подруга и она не выпускала из рук эту "сосалку"  и постоянно курила. Это уже зависимость. 
  • Темы

• Лучшие авторы

• Создать...