Перейти к публикации
Форум города Балта | Одесская область

інтимне здоров’я

Рекомендованные сообщения

Іноді соромно ставити запитання навіть лікарю. А хочеться поговорити відкрито — про дискомфорт, зміни після пологів, процедури, які допомагають почувати себе впевнено.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гость
Ответить в тему...

×   Вставлено в виде отформатированного текста.   Восстановить форматирование

Разрешено не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отобразить как ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставить изображения напрямую. Загрузите или вставьте изображения по ссылке.

• Я майже все для Бенджаміна купую на сайті ЗооВет, і тобі щиро раджу. Там величезний асортимент іграшок для котів Zoo Vet — від найпростіших мишок і м’ячиків до інтерактивних пристроїв з таймерами, сенсорами руху та навіть автоматичними роздавачами корму. Дуже зручно, що можна фільтрувати по типу активності, віку тварини або навіть за матеріалом. Ще один великий плюс — у ЗооВет часто бувають акції, тому я не раз ловив класні іграшки за зниженою ціною. Окрема подяка за швидку доставку — я замовив ввечері, наступного дня вже мав посилку в руках. До речі, на сторінці товару зазвичай є відгуки реальних покупців, що дуже допомагає з вибором. Зараз Бенджамін обожнює тунель зі звуковими вставками — ховається, стрибає, грається, і взагалі став більш активним.
    • Про тунелі й інтерактивні іграшки я ще не пробувала, це цікаво. До речі, де ти замовляєш усе це добро? Бо у зоомагазинах біля гуртожитку вибір дуже бідний — все або пластикове китайське, або ж ціни захмарні. Підкажи перевірене місце?
    • Ситуація знайома — мій котяра Бенджамін теж колись впав у меланхолію, аж доки я не почав експериментувати з іграшками. З власного досвіду: лазер — прикольна штука, але швидко набридає. М'ячики з дзвіночками — кіт на них перший день ганяє, а потім просто ігнорує. Найкраще спрацювали інтерактивні іграшки з рухомими елементами або ті, що видають ласощі при взаємодії. Також гарно заходять тунелі та ігрові комплекси з м'якими елементами. Рекомендую звертати увагу на якість матеріалів — дешеві варіанти можуть бути небезпечними, особливо якщо твій кіт має звичку все гризти. А ще варто купити кілька різних типів, щоб побачити, що саме його “зачепить”.
    • Маю величезне прохання до досвідчених котолюбів. Мій кіт Мармелад останнім часом став апатичним, не грається, тільки лежить на вікні й дивиться в порожнечу. Я вже міняла корм, купувала лазерну указку, але ефекту нуль. Ветлікар каже, що це може бути від нудьги і треба його якось зацікавити. Порадьте, будь ласка, якісь справді класні іграшки для котів, які реально працюють, а не просто пил збирають. Бажано, щоб були безпечні, довговічні, не страшили кота звуками і не лякали мене вночі. І якщо можна — щоб не коштували, як півзарплати студента 😅 Дуже розраховую на вашу допомогу, бо хочеться повернути Мармеладові радість.
    • Раніше любив класичні фруктові автомати, але вже трохи набридли. Хочеться чогось динамічнішого, щоб було швидко і з емоціями. Хтось може порадити альтернативу слотам?
  • Темы

• Лучшие авторы

Никто не получал репутацию за неделю

• Создать...