Перейти к публикации
Форум города Балта | Одесская область

Варіанти покупки комерційної нерухомості для бізнесу в Західній Україні

Рекомендованные сообщения

Привіт! Я зараз проживаю в Одесі, але мій чоловік та я хочемо купити приміщення для бізнесу в Західній Україні. Можливо, хтось із вас купував нерухомість у таких містах, як Львів або Трускавець? Які є варіанти, поради чи досвід в таких регіонах? Дуже вдячна за будь-яку інформацію!

1 час назад, AnnaSolomonova сказал:

Привіт! Я зараз проживаю в Одесі, але мій чоловік та я хочемо купити приміщення для бізнесу в Західній Україні. Можливо, хтось із вас купував нерухомість у таких містах, як Львів або Трускавець? Які є варіанти, поради чи досвід в таких регіонах? Дуже вдячна за будь-яку інформацію!

Привіт! Я також з Одеси, і недавно ми з родиною вирішили інвестувати в нерухомість на заході України, зупинившись на Трускавці. Купили приміщення в торгово-готельному комплексі "Парк" https://truskavets-park.com/ який буде зданий у 2025 році. Місце відмінно підходить для розвитку бізнесу, тому що місто популярне серед туристів, а комплекс поєднує комерційні приміщення і готель. Це чудова можливість для оренди та стабільного доходу в майбутньому. Ціни зараз дуже доступні порівняно з Одесою, тому для бізнесу це може бути вигідний варіант!