Перейти к публикации
Форум города Балта | Одесская область

Чув про організацію Fizio

Рекомендованные сообщения

Привіт усім! Під час роботи з пацієнтами я неодноразово чув про організацію Fizio, яка займається реабілітацією та підтримкою людей після травм. Мене цікавить, як саме ця організація працює з пацієнтами, яких обмежує рухливість, наприклад, з післяопераційними або літніми людьми, які часто потребують комплексної реабілітації. Я працюю в реабілітаційному центрі і розглядаю можливість співпраці з ними. Як на вашу думку, чи є у Fizio достатньо ефективні програми для таких категорій пацієнтів, і наскільки вони відкриті до співпраці з медичними установами? Дякую за відповіді!

Я мала досвід співпраці з організацією https://fizio.ua/, і можу сказати, що вони дійсно активно працюють з різними категоріями пацієнтів. Мене також цікавить їхній підхід до літніх людей і післяопераційних пацієнтів, тому з радістю поділюсь своїм досвідом. Основна перевага Fizio полягає в їхньому інноваційному підході, який поєднує традиційні методи реабілітації з новітніми технологіями. Вони використовують спеціалізовані тренажери для реабілітації, які адаптуються під потреби кожного пацієнта, а також активно впроваджують технології для дистанційного моніторингу і корекції процесу відновлення. Особливо важливо, що Fizio має інклюзивний підхід, який дозволяє працювати з пацієнтами різного віку і фізичного стану. Для літніх людей вони розробили спеціальні програми, які враховують не тільки фізичну реабілітацію, але й психологічну підтримку, оскільки для старших пацієнтів після травм чи операцій важливо не лише відновити рухливість, а й впоратися з емоційними труднощами. Це дуже важливо, оскільки старші люди часто відчувають себе відірваними від звичного способу життя, що може погіршити їхній психологічний стан.

Ви згадали про інтеграцію новітніх технологій у реабілітацію, і це дійсно важливий аспект. Мені здається, що саме це може стати важливим фактором при виборі організації для співпраці, адже технології дозволяють значно полегшити процес реабілітації і зробити його більш ефективним. Хочеться ще більше дізнатися про ті технології, які вони використовують.