Перейти к публикации
Форум города Балта | Одесская область

інтернет через GPON у Києві

Рекомендованные сообщения

Вітаю всіх! Я в пошуках надійного провайдера, який пропонує інтернет через GPON у Києві. Чув, що ця технологія забезпечує високу швидкість і стабільність, але хотілося б почути реальні відгуки. Може, хтось із вас уже користується GPON і може порадити хорошого провайдера? Особливо цікаво, як із підключенням у нових будинках і чи є якісь приховані нюанси. Заздалегідь дякую за ваші рекомендації!

Друзі, якщо у вас досі звичайний інтернет, раджу переходити на GPON від IPNet! Я не технічний експерт, але навіть мені зрозуміло, що це зовсім інший рівень якості зв’язку. Оптоволоконний кабель доходить прямо до квартири, що дає стабільний сигнал без перепадів. Найбільше мене вразило те, що інтернет працює навіть без електрики! Спочатку я думав, що це маркетинговий трюк, але коли почалися відключення світла, я перевірив – і справді! Просто підключив роутер до павербанку, і все працює, наче нічого не сталося. Дуже корисно для тих, хто працює віддалено або просто любить дивитися серіали вечорами. Ось тут деталі про GPON в квартиру https://ipnet.ua/gpon не зволікайте. Також відзначу швидкість: у мене тариф на 1 Гбіт/с, і це реально відчувається. Уся сім’я користується інтернетом одночасно – я працюю, дружина дивиться фільми, діти грають онлайн, і жодних гальмувань! Так що якщо ви думаєте про зміну провайдера, не вагайтеся – IPNet на GPON вас точно не розчарує!

Пожалуйста, войдите для комментирования

Вы сможете оставить комментарий после входа

Войти сейчас
  • Создать...