Перейти к публикации
Форум города Балта | Одесская область

Купити прикраси

Рекомендованные сообщения

Всім доброго дня! Планую купити українські національні прикраси, але не знаю, з чого почати. Може, хтось підкаже, де в Україні можна знайти якісні вироби за розумну ціну? Цікавлять як онлайн-магазини, так і фізичні крамниці. Якщо знаєте майстрів, які роблять такі прикраси на замовлення, теж напишіть. Дякую за допомогу!

Доброго дня, шановні! Хочу поділитися своїми враженнями про те, чому я обираю українські етнічні прикраси. Для мене це не лише питання стилю, але й можливість підтримати національних майстрів. У магазині Оксани Борійчук я знайшла справжні скарби: прикраси з білої глини, натурального каміння та венеційського скла.  Купила нещодавно тут довгі кульчики https://oksana-boriychuk.com.ua/products/serezhki-dovgi та я у захваті. Кожен виріб — це маленький твір мистецтва, який неможливо повторити. Мені подобається, що такі прикраси не лише підкреслюють індивідуальність, але й нагадують про нашу багату культуру. Раджу всім дівчатам спробувати щось подібне, адже це не лише стильно, але й підтримка українських традицій. Обов’язково завітайте до цього магазину — ви не пошкодуєте!

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Недавно я сама шукала ідеї, як підібрати щось стильне і водночас практичне, щоб носити щодня і не боятися, що швидко зноситься. Натрапила на одну статтю, де дуже детально розписано, як обрати жіночі прикраси – від матеріалів і дизайну до того, як вони пасують до різних стилів одягу. Ось вона, до речі, може, комусь стане в пригоді: https://factum.live/iak-obraty-zhinochi-prykrasy-korysni-porady/.

Особливо сподобалася порада звертати увагу на якість застібок і покриття, бо я колись купила сережки, які потемніли за місяць – прикро було. 😔 Ще там є моменти про те, як підібрати прикраси до форми обличчя чи навіть до події – наприклад, що краще виглядає на вечірці, а що в офісі.

Привіт! Якщо шукаєш українські національні прикраси, то зараз багато класних варіантів, і є з чого вибрати — як серед автентичних виробів, так і сучасних інтерпретацій у стилі етно.

Пожалуйста, войдите для комментирования

Вы сможете оставить комментарий после входа

Войти сейчас
  • Создать...