Перейти к публикации
Форум города Балта | Одесская область

Як вибрати якісний догляд за волоссям?

Рекомендованные сообщения

Останнім часом помітила, що моє волосся стало більш сухим і ламким. Хочу знайти хороші засоби для догляду, які реально працюють. Які шампуні, кондиціонери, маски або олійки вам допомогли? Чи варто вкладати гроші у професійну косметику, чи можна знайти щось якісне в мас-маркеті? Буду вдячна за ваші поради!

02.03.2025 в 15:02, Mia777 сказал:

Останнім часом помітила, що моє волосся стало більш сухим і ламким. Хочу знайти хороші засоби для догляду, які реально працюють. Які шампуні, кондиціонери, маски або олійки вам допомогли? Чи варто вкладати гроші у професійну косметику, чи можна знайти щось якісне в мас-маркеті? Буду вдячна за ваші поради!

Щодо мас-маркету взагалі не впевнена в тому, що ви там щось для себе якісне зможете обрати...чесно! Якщо хочете дійсно привести своє волосся до порядку - краще купувати професійні засоби для волосся https://raywell.com.ua/ . Побачите, що ефект настане набагато скоріше і ви ним точно будете задоволені! 

• 1 month later...

Очень полезная и информативная статья, которая рассказывает какая бывает профессиональная косметика для волос Мне как любителю ухода за волосами, которая постоянно экспериментирует с новыми средствами, было приятно прочитать о том, как профессиональная косметика для волос может помочь в восстановлении и поддержании их здоровья. Особенно порадовало, что средства из профессиональных линеек содержат такие полезные компоненты, как аминокислоты, кератин и натуральные масла. Это дает волосам не только питание, но и восстановление изнутри. Важным для меня моментом является отсутствие агрессивных химикатов, что делает использование таких средств абсолютно безопасным. Рекомендация обратиться в интернет-магазин brazil-prof.com была очень кстати. Я уже заглянула на сайт и увидела, что здесь можно найти все необходимое для ухода за волосами по очень разумным ценам с доставкой по всей Украине. Теперь я точно знаю, где буду покупать профессиональную косметику для своих волос!

На моєму досвіді, хороші засоби для догляду можна знайти як серед професійної косметики, так і в мас-маркеті. Наприклад, маски з кератином, аргановою або кокосовою олією чудово живлять волосся. Професійні засоби часто мають більш концентровані формули, тому можуть дати швидший результат. Але у мас-маркеті також можна знайти якісні продукти — головне, звертати увагу на склад. Спробуйте почати з меншого: наприклад, спеціальні олійки для кінчиків волосся або кондиціонери для зволоження.

я пробувала різні спреї і маски для волосся, це не допомагає. Зараз приймаю вітаміни, стало трохи краще. Шукаю ще варіанти.

Мені дуже підійшов Kerastase Nutritive Bain Satin 2 — він м’який, добре очищає, але не пересушує. Хоч і дорожчий, але витрачається економно. Якщо хочеш щось бюджетніше — L’Oreal Elseve “Dream Long” теж дає непоганий результат.

Нещодавно замовив кондиціонер для волосся на сайті KEAUTY https://keauty.com.ua/konditsionery/ для своєї дівчини, і вона залишилася дуже задоволена. Обрав живильний кондиціонер Daeng Gi Meo Ri з екстрактом женьшеню - волосся стало більш м’яким, слухняним і блискучим вже після кількох застосувань. Плюс сподобалась швидка доставка і зручність оформлення замовлення. Ціни цілком адекватні, а асортимент великий - можна підібрати засоби під будь-який тип волосся. Рекомендую KEAUTY тим, хто хоче якісний догляд за волоссям!

• 2 weeks later...

проблеми з волоссям можуть виникати через різні причини, але є кілька ефективних засобів, які можуть допомогти відновити волосся.

Професійна косметика – вона зазвичай має більш насичену формулу і спеціалізується на вирішенні конкретних проблем, таких як сухість або ламкість. Серед популярних брендів варто звернути увагу на Moroccanoil, L'Oréal Professionnel, Kerastase, Redken.

Маски і олійки – вони можуть значно покращити стан волосся. Маски на основі натуральних олій, таких як арганова, кокосова або оливкова, допомагають відновити вологу і живлення. Олії можна використовувати як маски перед миттям або в якості засобу для кінчиків волосся після миття.

Мас-маркет – є хороші варіанти серед доступної косметики, наприклад Dove, Pantene, Garnier. З ними також можна добитися хороших результатів, якщо правильно підбирати засоби під тип волосся.

Особисто я б рекомендував звернутися до професіонала для консультації, щоб підібрати косметику, яка підходить саме для вашого типу волосся. Враховуючи ваші проблеми, не зайвим буде також застосування олій для волосся, що додасть йому блиску та живлення.

Пожалуйста, войдите для комментирования

Вы сможете оставить комментарий после входа

Войти сейчас
  • Создать...