Перейти к публикации
Форум города Балта | Одесская область

Відлякувач собак

Рекомендованные сообщения

Які фактори слід врахувати при виборі відлякувача собак, щоб він був ефективним, але безпечним для тварин? Можливо, ви знаєте, на що варто звернути увагу в характеристиках пристрою або які технології найкраще працюють? Хотілося б дізнатися про ваші рекомендації.

При виборі відлякувача собак важливо звертати увагу на частоту ультразвуку, щоб він був ефективним, але безпечним. Дальність дії має бути не менше 5-10 метрів, залежно від умов використання. Краще обирати сертифіковані моделі, які не завдають шкоди тваринам. 

Після нещасного випадку, коли мій син отримав невелике поранення від агресивного собаки на вулиці, я зрозумів, що потрібно щось змінити. Я дізнався про ультразвуковий відлякувач собак https://ohrana.ua/uk/prosteyshie-signalizatsii/otpugivatel-sobak-grom-125.html і вирішив замовити один для нашої безпеки у них. Це виявилося чудовим рішенням! Відлякувач працює дуже просто: він випромінює ультразвук, який чути лише тваринам. Вже через кілька днів я помітив, що навіть найбільш вперті собаки обходять нашу ділянку. Моя сім'я стала почуватися значно спокійніше. Тепер ми можемо гуляти на вулиці без страху, що нас переслідуватиме якийсь пес. 

Пожалуйста, войдите для комментирования

Вы сможете оставить комментарий после входа

Войти сейчас
  • Создать...