Перейти к публикации
Форум города Балта | Одесская область

Чи є у когось досвід?

Рекомендованные сообщения

Привіт усім! Хотів би дізнатися, чи є у когось досвід співпраці з організацією "Fizio"? Чув, що це одна з найкращих громадських організацій для реабілітації в Україні, але хотілося б почути більше від тих, хто користувався їхніми послугами. Чи дійсно вони можуть допомогти при серйозних травмах або після операцій? Я сам зараз відновлююсь після травми, тому мене дуже цікавить, як вони працюють, і чи варто звертатися саме до них. Як на вашу думку?

Так, я мала досвід роботи з https://fizio.ua/ і хочу поділитися своїм враженням. По-перше, треба зазначити, що ця організація дійсно спеціалізується на реабілітації після травм, операцій, а також на відновленні функціональності після хронічних болів у спині або суглобах. Я зверталася до них після серйозної травми коліна, і можу сказати, що підхід у них індивідуальний. Після консультації зі спеціалістом було складено план реабілітації, який включав і фізичні вправи, і різні методи лікувального масажу, і навіть психологічну підтримку. Це важливо, тому що багато хто не розуміє, наскільки психоемоційний стан впливає на відновлення. Особливо хочу відзначити, що в "Fizio" працюють не лише фізіотерапевти, а й лікарі, які можуть проводити консультації щодо можливих супутніх захворювань чи відновлення після операцій. Всі заняття проходять у сучасно оснащених залах, де використовується найновіше обладнання, що дуже допомагає прискорити процес реабілітації. Я побачила реальний прогрес вже через кілька тижнів після початку, хоча спочатку й не вірила, що вдасться відновитися так швидко. Зараз, після кількох місяців лікування, можу сказати, що моє коліно практично не турбує.

Я теж мав досвід співпраці з "Fizio", і мені дуже сподобалося, як вони підходять до кожного пацієнта. Вони використовують персоналізовані програми реабілітації, що, на мою думку, є величезним плюсом. Адже кожна травма чи стан має свої особливості, і важливо, щоб лікування було адаптоване до конкретної людини. Та й, справді, наявність психологічної підтримки – це не просто слова, а важлива частина процесу відновлення. Окремо скажу, що ціни на послуги "Fizio" виявилися цілком доступними для такого рівня обслуговування, що мене приємно здивувало.