Перейти к публикации
Форум города Балта | Одесская область

Питання для хлопця: як розговорити хлопця, який подобається?

Рекомендованные сообщения

Хто тут? 😅 Як думаєте, які питання можна задати хлопцю, щоб він не заснув від нудьги? Бо мене вже ці "як справи?" і "шо нового?" просто добивають. 😤 Може, якісь креативні ідеї маєте?

Ой, це моя тема! 😂 Мене недавно подруга питала, які питання придумати, щоб хлопець реально відкрився... Так от, я радила їй питати про його дитячі мрії або якийсь нереальний досвід у житті. Серйозно, люди починають говорити, як заведені! 🙃

О, знайома ситуація! 😅 Спробуй щось несподіване, наприклад:

🔹 "Яке найдивніше місце, де ти засинав?"
🔹 "Якби можна було прожити день у тілі будь-якого персонажа, кого б обрав?"
🔹 "Топ-3 речі, без яких ти не можеш уявити свій день?"
🔹 "Якби у тебе був годинник, який може повернути час на 5 хвилин назад, як би ти його використав?"

Головне – грайливо і з гумором, тоді точно буде цікава розмова! 😉

Підтримую! Але я б ще додала щось типу: "Якби ти міг жити будь-де у світі, куди б ти поїхав?" І головне – слухати, що він скаже! Бо дівчата інколи питають, а потім "ага-ага" і далі свої думки гнуть. 😅

О, круто! А ще якісь більш прикольні варіанти? Мені хочеться, щоб він не тільки говорив, але й сміявся. Типу щось смішне про себе або дитинство.

Ха! Спробуй щось у стилі: "А ти коли-небудь отримував двійку, за що?" або "Який був твій найбезглуздіший вчинок?" Чесно, я таке запитувала – відповіді іноді кращі за стендап-шоу! 😂

Ой, народ, а знаєте, що? Є така стаття, де прям список цих питань. Я її випадково натрапила, коли шукала щось для себе. Дуже корисно, реально! Ось, гляньте: https://nenws.com/suspilstvo/poradi-ua/180-tsikavykh-pytannia-dlia-khloptsia-porady-ta-idei-dlia-pidtrymky-vidnosyn/

О, супер! А я помітила, що в тих питаннях дуже багато глибоких тем. Класно, якщо хлопець реально готовий говорити, але декого це може напрягти.

Ну так, це треба відчувати момент. Якщо він стомлений або не в настрої, краще просто пожартувати. А ще, дівчата, пам’ятайте: щирість – найкращий ключ до серця хлопця.

Пожалуйста, войдите для комментирования

Вы сможете оставить комментарий после входа

Войти сейчас
  • Создать...