Перейти к публикации
Форум города Балта | Одесская область

Як обрати компанію для вантажних перевезень у Києві

mozess123

Рекомендованные сообщения

Планую перевезти офіс у Києві, але не можу визначитися з компанією, яка допоможе це зробити швидко та без зайвого клопоту. Мені важливо, щоб усе обладнання, меблі та документи залишилися в цілості. Чув про послуги з розбирання меблів, пакування та навіть розстановки на новому місці. Чи є сенс замовляти такі опції? Що порадите з власного досвіду?

Минулого місяця ми перевезли наш офіс за допомогою Smart Move. Вибір припав на них, бо шукав надійну компанію, яка спеціалізується на вантажні перевезення в Києві. Їхня команда спрацювала просто чудово! Вони не тільки надали потрібний транспорт, але й організували весь процес: розібрали меблі, акуратно запакували техніку, а на новому місці все швидко зібрали та встановили. Я боявся за цінні документи, але вони продумали навіть це — для паперів використовували спеціальні коробки. Що важливо, працівники приїхали вчасно, працювали оперативно та ввічливо. Перевага ще й у тому, що вони самі підбирають потрібний транспорт залежно від кількості речей. Ціни адекватні, ніяких сюрпризів у рахунку. Якщо цінуєш свій час і нерви, рекомендую звернутися до них. Це було одним із найменш стресових переїздів, які я пережив!