Перейти к публикации
Форум города Балта | Одесская область

Зимові черевики для дівчинки

Рекомендованные сообщения

Дівчата, порадьте, де купити якісне зимове взуття для дитини? Хочу, щоб було теплим, зручним, а головне – ортопедичним, бо нам важливо підтримувати правильний розвиток ніжки. Якщо ще й доставка швидка – це було б ідеально. Може, хтось має хороший досвід?

4 часа назад, AnnaSolomonova сказал:

Дівчата, порадьте, де купити якісне зимове взуття для дитини? Хочу, щоб було теплим, зручним, а головне – ортопедичним, бо нам важливо підтримувати правильний розвиток ніжки. Якщо ще й доставка швидка – це було б ідеально. Може, хтось має хороший досвід?

Я купувала зимові чобітки для доньки в інтернет-магазині Minimen https://minimen.ua/dytyachy-zymovi-cherevyky-minimen/chereviki-zimovi-ortopedichni-minimen-dlya-divchinki/ і залишилася дуже задоволена. Взуття тут дійсно ортопедичне: супінатор, жорсткий задник і зручна підошва забезпечують правильну підтримку ніжки. Всередині – натуральне хутро, яке чудово гріє навіть у сильні морози. Окремо порадувала якість матеріалів – нічого не тріскається, не промокає, і взуття виглядає, як нове, навіть після активних прогулянок. Щодо доставки – все супер швидко, замовлення отримала вже за два дні. Рекомендую, якщо шукаєте надійне і комфортне взуття для малечі!