Перейти к публикации
Форум города Балта | Одесская область

Хто замовляв підписників для Телеграм-каналу?

Jeikop

Рекомендованные сообщения

Порадьте, будь ласка! Хто замовляв підписників для Телеграм-каналу? Як вибрати надійний сервіс, щоб не отримати просто цифру в статистиці, а живих і зацікавлених людей? Дуже потрібні реальні відгуки.

Мій досвід показав, що знайти «живих» підписників через сервіси майже неможливо. Навіть якщо обіцяють реальних людей, вони часто не залишаються в каналі. Це може виглядати добре для цифр, але жодної реальної взаємодії я так і не побачив.

Коли замовляв накрутку, сподівався на залучення зацікавлених користувачів. На жаль, виявилося, що більшість із них просто підписуються і нічого не читають. У результаті я витратив кошти, а канал не став популярнішим. Думаю, краще вкладати у рекламу.

Только что, Riita сказал:

Коли замовляв накрутку, сподівався на залучення зацікавлених користувачів. На жаль, виявилося, що більшість із них просто підписуються і нічого не читають. У результаті я витратив кошти, а канал не став популярнішим. Думаю, краще вкладати у рекламу.

Починав свій канал як хобі, але хотілося зробити його популярнішим. Замовив накрутку підписників телеграм https://smmboost.com.ua/telegram/ вони допомогли з підписниками, і це реально вивело канал на новий рівень. Тепер маю більше активності, більше обговорень у коментарях.

Дуже подобається, що сервіс дає якісних підписників, які не зникають через місяць. Більше того, активність почала зростати органічно, бо нові користувачі бачили, що контент популярний, і долучалися самі. Якщо хочете результат – точно сюди.
MQ4Dwr0.png