Перейти к публикации
Форум города Балта | Одесская область

Продаж монтаж кондиціонерів

Рекомендованные сообщения

Всім привіт! Хто може порекомендувати перевірену компанію для встановлення кондиціонера? Потрібно і купити, і щоб монтаж був якісний. Чи є у Львові такі сервіси?

1 час назад, Solomiya сказал:

Всім привіт! Хто може порекомендувати перевірену компанію для встановлення кондиціонера? Потрібно і купити, і щоб монтаж був якісний. Чи є у Львові такі сервіси?

Привіт! Я нещодавно купувала кондиціонер для своєї квартири, і можу сміливо порекомендувати AeroClimat. У них є відмінний сервіс, що включає продаж монтаж кондиціонерів http://aeroclimat.lviv.ua Спочатку я звернулася до них, щоб підбирати кондиціонер, оскільки їх фахівці допомогли мені вибрати саме ту модель, яка підходить для мого дому. Вони дуже уважно підійшли до питання і врахували всі мої побажання щодо ефективності і вартості. Встановлення пройшло швидко і без зайвих проблем — монтажники працюють професійно, залишили після себе чистоту і все налаштували за кілька годин. Якщо хочеш бути впевненою в якості як покупки, так і монтажу, раджу звертатися саме до них.

• 4 months later...

Вітаю! Влітку стало дуже гостро питання щодо встановлення кондиціонера, самі розумієте, аномальна спека і т.д. На допомогу прийшла компанія Тепло Експерт. Саме вона є лідерами в галузі, якщо вам потрібен монтаж кондиціонерів в Тернополі - https://teploexpert.co.ua/klimat/pobutovi-kondytsionery/ . Працюють у місті Тернопіль та області, займаються усіма видами кліматичної техніки. Загалом залишився задоволений, встановлення кондиціонера, допомога який обрати інверторний чи звичайний, це все TeploExpert.