Перейти к публикации
Форум города Балта | Одесская область

Перший досвід роботи з татуажем

Ramona

Рекомендованные сообщения

Коли я вирішила почати займатися перманентним макіяжем, здавалося, що знайти потрібну машинку буде легко. Проте після кількох спроб з різними брендами зрозуміла, що якість обладнання дуже впливає на результат. Моя перша машинка була недорога, але мала суттєвий мінус – вона швидко перегрівалася і починала втрачати потужність. У пошуках надійного варіанту натрапила на магазин I Piccadilly https://ipiccadilly.com/permanent/mashynky-dlya-permanentu/, де мені порекомендували роторну машинку з блоком живлення. Її можна використовувати тривалий час без проблем із перегрівом, а головне – працює дуже тихо, що важливо, бо клієнти часто нервують під час процедури, а зайвий шум може їх турбувати. Тепер я без проблем можу робити точні лінії та делікатні переходи, створюючи бажаний ефект без дискомфорту для клієнта. Роблю татуаж вже пів року, і задоволена, що зупинила свій вибір на цьому магазині.

Дякую, що поділилися своїм досвідом! Я теж нещодавно шукала надійну машинку для перманентного макіяжу і розумію, як важливо знайти обладнання, яке відповідає всім вимогам. Ваш відгук про магазин I Piccadilly і рекомендація роторної машинки з блоком живлення дуже корисні. Особливо ціную вашу увагу до деталей, таких як тихий хід роботи, адже комфорт клієнта під час процедури справді має велике значення. Обов'язково перегляну їхній асортимент – можливо, знайду щось для себе.