Перейти к публикации
Форум города Балта | Одесская область

Олена

Пользователи
  • Публикации

    22
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Все публикации пользователя Олена

  1. Всім привіт! Хочу поїхати в Губківський замок https://rivne-day.com/gubkiv-castle/. Але не знаю чи це варто того. Можливо хтось з вас вже був там. Якщо так то як вам сподобалося? Дякую за поради!
  2. Всім привіт! А вам також було цікаво як «Галя Балувана» стала відомою в Україні та за її межами. Якщо так то рекомендую вам цю статтю - https://lutsk-day.com/semi-finished-products-lutsk/. В ній все розказується про це) Гарного читання)
  3. Всім привіт! Недавно мій друг попав в нехалепу і потрібно було викликати евакуатора в Києві. Він не мав ніяких служб евакуації але на просторах інтернету ми знайшли цю статтю - https://kyiv-day.com/tow-trucks-in-kyiv/. Де зібрані всі найкращі евакуаційні служби. Збережіть собі аби ви не попадали в таку ситуацію як ми)
  4. Ну не знаю забудовників в Києві але можу вам порекомендувати цю статтю - https://ukr-day.com/how-to-choose-an-apartment-correctly/. В ній ви зможете дізнатися як правильно обрати квартиру і всі нюанси) Мені особливо дуже сильно допомогло!
  5. Ну я дипломні роботи не замовляла, але замовляла послуги копірайтингу ось тут - https://seo-tiko.com/copywriting/. Можливо вони також займаються написанням курсових робіт. Можете їх запитати)
  6. Підкажіть будь ласка яке захисне скло краще обрати на телефон Редмі 10А https://patifon.ua/catalog/aksessuaru-6. Бо хочу захистити свій телефон по максимуму. Але не знаю яке іменно обрати. Дякую за поради!
  7. Друзі, заплуталась) Вибираю собі планшетний комп'ютер і чим більше варіантів передавлююсь, тим більше сумніваюсь. Спочатку хотіла купити планшетний комп'ютер Blackview https://mobileplanet.ua/ua/planshetni-kompyutery-350/blackview але останні дні вже задумуюсь, що все ж Huawei може видатись значно кращим. Хочу почути думку з боку, який виробник більш практичний? Завчасно дякую)
  8. А ми купували гумову плитку https://creativeplay.com.ua/gyma в компанії-виробника, аби бути певними у якості та надійності. Крім того, ціна вийшла значно нижчою, ніж купувати в перекупів чи якихось сумнівних продавців. Дана компанія має дуже гарну репутацію, і не даремно. Гумова плитка дійсно чудова! Тому з впевненістю рекомендую!
  9. Олена

    Мужские куртки

    Могу предложить купить кожаную куртку https://vorteleather.com.ua/ua Лично мне очень нравятся мужчины в такой верхней одежде)) При чем модель может же быть абсолютно разной. Можно подобрать то, что подойдет по фасону именно вам. Например в магазине vorteleather большой выбор таких курток. И даже есть возможность индивидуального пошива. Присмотритесь)
  10. Мій чоловік завжди замовляє послуги різних спеціалістів на сайті профман.юа Але чи є там будівельні товари щось не знаю. Можливо спробуйте запитати. Бо сервіс в даній компанії бездоганний! Якщо займаються продажем товарів то впевнена, що їх якість також найкращою.
  11. Олена

    Пицца

    ммм... нарекламировали здесь) теперь и я пиццу хочу
  12. Олена

    Корм для собак

    А моя любимица совсем отказывается есть корм. Питается кашами и отварным мясом только)
  13. Сейчас есть много интернет-магазинов, где можно выбрать стоящий рюкзак для разных целей. И в каждом их этих магазинов 100% есть менеджер, который по идее должен разбираться в таких вопросах. Не пробовали уточнить хоть где-то? Я думаю, что люди, работающие в этой сфере, будут более компетентны, чем просто любители тут поболтать))
  14. Качественное написание дипломных работ на заказ https://studenthelp.com.ua/diplomnaya-rabota можно запросить на бирже помощи студентам. Здесь нет никаких ограничений касательно ни вида работы, ни предмета, по которому нужна работа. Я уже не раз заказывала на этой бирже рефераты и отчеты по практике. Вот несколько дней назад оформила заказ на дипломную. Очень жду уже результат. Уверенна, что он будет, как всегда, отличный.
  15. Мовчки! просто розмовляти рідною мовою не дивлячись ні на друзів, ні на знайомих. Якщо важко, то ні в якому разі не кидати, а говорити далі. З часом буде краще!
  16. Олена

    Светильники

    Також цікавить де можна замовити світильник в дитячу? Бажано так, щоб замовити поштою і розрахуватись по факту отримання. А то знаю я ці всі інтернет-магазини...
  17. Олена

    иммунитет

    Как подробно. Спасибо за такой список) Прям все по полочкам
  18. В связи с ситуацией в стране, то лучший вариант празднование это наверное дома. Но можно и дома круто отпраздновать. Например если заказать поздравление Белого Медведя https://led-show.com/whitebear/ Рады всегда не только дети но и взрослые тоже
×
×
  • Создать...