Перейти к публикации
Форум города Балта | Одесская область

Jozef

Пользователи
  • Публикации

    9
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Все публикации пользователя Jozef

  1. Додам, що перед тим, як звернутися до компанії, слід перевірити її репутацію. Для цього можна скористатися відгуками інших людей або знайти відгуки на сайті компанії.
  2. Jozef

    Выбираю удобный рюкзак

    Здравствуйте. На какой бюджет вы рассчитываете при покупке рюкзака? От суммы отталкиваясь, можно будет и рекомендовать вам того или иного производителя хотя бы.
  3. Jozef

    Вода и другие напитки

    Может и выгодней, но нужно быть уверенным в качестве отфильтрованной воды из крана. Как то стрёмно пить воду из крана. Для меня проще заказывать проверенную качественную воду.
  4. Добрый день. Кто какую воду заказывает обычно? Имею в виду обычную питьевую. Поделитесь рекомендацией хорошего и надёжного поставщика, который доставляет качественную питьевую воду.
  5. Jozef

    Купити ліжко

    Порадьте такі меблі в Києві, будь ласка. Треба ліжко для дитини.
  6. Привіт. Можу порадити лише той портал, де купував особисто агротехніку для свого господарства. Там зараз багато пропозицій по агрообладнанню, агротехніці та всіляким запчастинам для ведення сільськогосподарської діяльності. В Agriline https://agriline.ua/ пропонують до продажу товар від найкращих виробників світу. Вони співпрацюють з продавцями даного напряму. Там зручний пошук на сайті і можна віднайти те, що потрібно вам. До речі, є пропозиції як нової техніки, так і б/в. По тракторах варіантів у них дуже багато.
  7. Jozef

    Аптека

    Вакцинуватись від грипу? Навішо? Там же купа його рідновидів... Чи захистить вакцина від них усіх?
  8. Та й зимою не добре без холодильника. Адже на балконі, як правило, перепади температур, а це не є добре для зберігання.
×
×
  • Создать...