Перейти к публикации
Форум города Балта | Одесская область

Жоржина

Пользователи
  • Публикации

    34
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Все публикации пользователя Жоржина

  1. Замовити якісну доглядову косметику французького бренду можна в інтернет-магазиніhttps://idn-cosmetics.com/institut-esthederm під кожним продуктом детальний опис, також можна проконсультуватись з менеджером. Доставка по всій Україні, оплата вказана відразу на сайті в потрібній валюті. Асортимент широкий, для всіх типів шкіри та враховуючи вікові особливості.
  2. Жоржина

    Таргет

    Нещодавно я теж була в пошуках навчання таргету, порадили пройти навчання від https://newlook.ua/target/target-business дуже задоволена, все чітко і зрозуміло, навчання доступне , включає теоритичну частину і практичну, яка є важливим моментом закріплення вивченого матеріалу. Завдяки цьому, я навчилась правильно залучати аудиторію, просувати товар і збільшила продажі.
  3. Порекомендуйте, де можна придбати стільці для швачок, наразі хочемо замінити 30 стільців, які вже вийшли практично з ладу на нові та більш практичні. Буду дуже вдячна за рекомендації. Були в Епіцентрі, але там в основному стільці для офісу, саме промислових не бачила.
  4. Замовляю праймер в магазині https://sculptor-world.com/ користуюсь лише професійними матеріалами, адже мені дуже важливо, щоб мої клієнти були задоволені результатом. Засіб має швидковисихаючу формулу, тому забезпечить надійний результат.
  5. Вже ближче до зими і більшість водіїв запаслись зимовою гумою, а я все ніяк не можу знайти за вигідною ціною, та й в будній день не можу нікуди поїхати, бо працюю. А на вихідні не має часу, бо потрібно все встигнути по домашнім справам. Можливо хтось порадить інтернет-магазин.
  6. У нас свій бізнес і ІР телефонія дуже допомогає в роботі, запис дзвінків дуже допомогає контролювати неякісне обслуговування клієнтів, також налаштовано голосові привітання замість гудків, завдяки розумним функціям не втрачаємо дзвінки і наші клієнти завжди задоволені. Часто таку послугу замовляють колл центри. Вигідні умови в компанії https://apelsin.net/ua/ip-telefoniya-dlya-biznesu.html за деталями звертайтесь за вказаним номером телефону.
  7. Останнім часом у сексуальному житті відбуваються зміни, під час статевого акту значна сухість і у мене це викликає неприємні відчуття і навіть дискомфорт, натирання. Читала в таких випадках потрібно використовувати лубрикант, але раніше ми обходились без них, тому досвіду немає. Хто може щось порадити, який краще купувати?
  8. Завжди купую матеріали в інтернет-магазині https://mgnails.com.ua/ дуже задоволена якістю, широкий вибір, доступна ціна. Останнім часом брала камуфлююче покриття, дуже легко наноситься, ефективне у використанні та добре покриває всі нерівності, після нанесення достатньо лише покрити топом. Переглянути весь асортимент можна на сайті магазину.
  9. Однозначно вам нужно увлажнение и питание. Попробуйте серию Календула, она специально разработана для сухой и чувствительной кожи. Хорошо увлажняет и питает кожу, придает здоровый вид.
  10. Жоржина

    Домашняя одежда

    Я обычно вбиваю в поиск пижама или халат, обычно сразу гугл выдает выгодные предложения. А там уже смотрю по ходу событий, где более выгоднее купить.
  11. Жоржина

    Б/у ноутбук

    Вживаний можна купити такий, що потім не буде працювати. То ж краще не ризикувати і брати новий, таким чином завжди є впевненність , що ним ніхто не користувався і ноутбук працюватиме.
  12. Порекомендуйте хороший магазин світла, потрібно підібрати під інтер'єр світильники, щоб гарно освітлювали та ідеально вписувались в інтер'єр. Буду дуже вдячна за допомогу та поради.
  13. Жоржина

    Корм для собак

    Да очень много разных лакомств для наших хвостиков, только вот не рекомендуется давать каждый день, иногда можно. В интернет-магазине https://naturesprotection.com.ua/ru/dopovnennya-do-kormu/ можно все приобрести. Здесь не только корм, в продаже также есть витамины и все необходимые принадлежности для наших животных.
  14. Підкажіть який газовий котел краще обрати? Придбали будинок, зараз плануємо зробити ремонт та повністю змінити систему опалення щоб взимку було тепло. А то лише грубка, не думаю, що вона повністю опалює будинок, адже три кімнати і кухня.
  15. Рекомендую переглянути в інтернет магазинах, там завжди вибір набагато більше і можна обрати за досить невисокою ціною хороший якісний товар. А також і по відгукам можна знайти хороший магазин.
  16. Менять материнскую плату все равно придется мастеру так как сами вы ее не замените. Поэтому вам стоит вызвать мастера и уже он сам и скажет какую модель купить и какого размера.
  17. Жоржина

    Чехол на айфон

    Я тоже люблю эксклюзивные вещи, чтобы только у меня были, не люблю, когда все одинаковое. Вот посмотрите в https://kartell.store/ru/ здесь хороший выбор и широкий ассортимент товара. Также нравятся доступные цены и быстрая доставка. Также часто к праздникам запускают очень хорошие акции.
  18. Нужны рекомендации, подскажите где можно купить хорошую коляску для новорожденных. Может кто знает хороший магазин и может поделиться.
  19. Жоржина

    Пропала собака!!!

    оголошення розклеїти по всьому місту, можливо знайдеться
  20. Зараз все практично купую в інтернеті, навіть шкарпетки. Доречі, ось в магазині https://gpsocks.com/shop/ дуже хороша якість та вигідна ціна. Асортимент широкий, є з чого вибрати. Тому рекомендую, ще й швидка доставка.
  21. Ось тут замовляла чудові страви до приходу гостей https://www.tomatina.ua/product-category/salaty-pasty/ дуже задоволена швидкою доставкою, а ще смачно приготовлено та за доступними цінами. Більш детально можна ознайомитись на сайті закладу. Рекомендую, тепер я тут постійний клієнт.
  22. Жоржина

    Смачна кава

    Тут https://coffeeagent.com.ua/ хороша кава, вже досить довгий час замовляю у них каву і дуже задоволена, адже вона настільки смачна, що іншим магазинам навіть і поряд не стояти. Все досить добре, добре обжарені зерна, найкращі сорти арабіки.Таку каву солідно і дарувати близьким та рідним.
  23. Где можно купить хорошие качественные детские игрушки? Возможно кто знает хороший магазин, посоветуйте. Хотелось бы на новогодние праздники детям купить новые игрушки.
  24. Где можно найти хороший качественный чехол для samsung galaxy. Не хочется чтобы телефон испортился, поцарапался и т.д. Пока что хорошего ничего не нашла. Может кто знает где можно купить качественный.
  25. Жоржина

    Подарок жене

    подарунків безліч можна вибрати
×
×
  • Создать...