Перейти к публикации
Форум города Балта | Одесская область

Жоржина

Пользователи
  • Публикации

    34
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Посетители профиля

Блок посетителей профиля отключен и не будет отображаться другим пользователям

Жоржина's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • One Year In
  • Collaborator
  • One Month Later
  • Week One Done
  • First Post

Recent Badges

0

Репутация

  1. Замовити якісну доглядову косметику французького бренду можна в інтернет-магазиніhttps://idn-cosmetics.com/institut-esthederm під кожним продуктом детальний опис, також можна проконсультуватись з менеджером. Доставка по всій Україні, оплата вказана відразу на сайті в потрібній валюті. Асортимент широкий, для всіх типів шкіри та враховуючи вікові особливості.
  2. Жоржина

    Таргет

    Нещодавно я теж була в пошуках навчання таргету, порадили пройти навчання від https://newlook.ua/target/target-business дуже задоволена, все чітко і зрозуміло, навчання доступне , включає теоритичну частину і практичну, яка є важливим моментом закріплення вивченого матеріалу. Завдяки цьому, я навчилась правильно залучати аудиторію, просувати товар і збільшила продажі.
  3. Порекомендуйте, де можна придбати стільці для швачок, наразі хочемо замінити 30 стільців, які вже вийшли практично з ладу на нові та більш практичні. Буду дуже вдячна за рекомендації. Були в Епіцентрі, але там в основному стільці для офісу, саме промислових не бачила.
  4. Замовляю праймер в магазині https://sculptor-world.com/ користуюсь лише професійними матеріалами, адже мені дуже важливо, щоб мої клієнти були задоволені результатом. Засіб має швидковисихаючу формулу, тому забезпечить надійний результат.
  5. Вже ближче до зими і більшість водіїв запаслись зимовою гумою, а я все ніяк не можу знайти за вигідною ціною, та й в будній день не можу нікуди поїхати, бо працюю. А на вихідні не має часу, бо потрібно все встигнути по домашнім справам. Можливо хтось порадить інтернет-магазин.
  6. У нас свій бізнес і ІР телефонія дуже допомогає в роботі, запис дзвінків дуже допомогає контролювати неякісне обслуговування клієнтів, також налаштовано голосові привітання замість гудків, завдяки розумним функціям не втрачаємо дзвінки і наші клієнти завжди задоволені. Часто таку послугу замовляють колл центри. Вигідні умови в компанії https://apelsin.net/ua/ip-telefoniya-dlya-biznesu.html за деталями звертайтесь за вказаним номером телефону.
  7. Останнім часом у сексуальному житті відбуваються зміни, під час статевого акту значна сухість і у мене це викликає неприємні відчуття і навіть дискомфорт, натирання. Читала в таких випадках потрібно використовувати лубрикант, але раніше ми обходились без них, тому досвіду немає. Хто може щось порадити, який краще купувати?
  8. Завжди купую матеріали в інтернет-магазині https://mgnails.com.ua/ дуже задоволена якістю, широкий вибір, доступна ціна. Останнім часом брала камуфлююче покриття, дуже легко наноситься, ефективне у використанні та добре покриває всі нерівності, після нанесення достатньо лише покрити топом. Переглянути весь асортимент можна на сайті магазину.
  9. Однозначно вам нужно увлажнение и питание. Попробуйте серию Календула, она специально разработана для сухой и чувствительной кожи. Хорошо увлажняет и питает кожу, придает здоровый вид.
  10. Жоржина

    Домашняя одежда

    Я обычно вбиваю в поиск пижама или халат, обычно сразу гугл выдает выгодные предложения. А там уже смотрю по ходу событий, где более выгоднее купить.
  11. Жоржина

    Б/у ноутбук

    Вживаний можна купити такий, що потім не буде працювати. То ж краще не ризикувати і брати новий, таким чином завжди є впевненність , що ним ніхто не користувався і ноутбук працюватиме.
  12. Порекомендуйте хороший магазин світла, потрібно підібрати під інтер'єр світильники, щоб гарно освітлювали та ідеально вписувались в інтер'єр. Буду дуже вдячна за допомогу та поради.
  13. Жоржина

    Корм для собак

    Да очень много разных лакомств для наших хвостиков, только вот не рекомендуется давать каждый день, иногда можно. В интернет-магазине https://naturesprotection.com.ua/ru/dopovnennya-do-kormu/ можно все приобрести. Здесь не только корм, в продаже также есть витамины и все необходимые принадлежности для наших животных.
  14. Підкажіть який газовий котел краще обрати? Придбали будинок, зараз плануємо зробити ремонт та повністю змінити систему опалення щоб взимку було тепло. А то лише грубка, не думаю, що вона повністю опалює будинок, адже три кімнати і кухня.
  15. Рекомендую переглянути в інтернет магазинах, там завжди вибір набагато більше і можна обрати за досить невисокою ціною хороший якісний товар. А також і по відгукам можна знайти хороший магазин.
×
×
  • Создать...