Перейти к публикации
Форум города Балта | Одесская область

Pbop

Пользователи
  • Публикации

    18
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Все публикации пользователя Pbop

  1. Pbop

    Автозапчасти

    Я сам могу только самый простой ремонт делать, а за что-то серьезное я бы даже и не брался, есть риск не просто зря потратить время и деньги - а даже сделать хуже. Так что, я лучше съезжу в проверенный автосервис недалеко от моего дома и посоветуюсь с их мастерами, чем что-нибудь сам буду ремонтировать в своем автомобиле. Так и было, когда алюминиевые проставки для увеличения клиренса нужны были, на сервисе мне их установили, а я только нашел запчасти в инете!
  2. Вже 145 тисяч російських вояк пішло слідом за російським кораблем Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 22.02.23: особового складу ‒ 145060 (+620) танків ‒ 3334 (+8) броньованих машин / APV ‒ 6569 (+7) артилерійських систем – 2345 (+7) РСЗВ – 471 засоби ППО ‒ 243 літаків – 299 гелікоптерів – 287 БПЛА – 2026 (+3) крилаті ракети ‒ 873 кораблі/катери ‒ 18 автотехніки та автоцистерн – 5212 (+2) спецтехніка ‒ 226.
  3. У Херсонській міськраді уточнили, що внаслідок російського обстрілу загинуло п’ятеро людей, ще 16 - поранено "Станом на зараз 21 людина у Херсоні постраждала від обстрілів армії рф сьогодні вдень", - йдеться у повідомленні міськради.
  4. Окупанти також обстріляли Очаків Про це повідомили в ОК "Південь". В Херсоні ворог вдарив по житлових кварталах, об’єктах критичної інфраструктури, дитячому садочку, лікарні, приватних гаражах і автівках. На цей час відомо про 6 загиблих і 12 поранених. Дані уточнюються. В Очакові окупанти продовжили обстріл портової інфраструктури, поранено 1 цивільну особу. Масштаби руйнувань уточнюються.
  5. російські війська вдарили по зупинці громадського транспорту у Херсоні Про це повідомляють кореспонденти Суспільного. "Наразі відомо про щонайменше шестеро загиблих", — повідомив пресофіцер комендатури оборони Херсона Дмитро Плетенчук.
  6. Міносвіти рекомендує з 22 до 24 лютого навчатися дистанційно ”Сьогодні, 21 лютого 2023 року, міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет з метою убезпечення життя і здоров'я всіх учасників освітнього процесу, як превентивний захід перед річницею початку повномасштабної війни росії проти України, звернувся до начальників Київської міської військової адміністрації та ОВА, керівників закладів освіти з рекомендацією здійснювати освітній процес в закладах освіти з 22 до 24 лютого 2023 року в дистанційному форматі”, — повідомили в Міносвіти. В Київській та Одеській ОВА вже повідомили про запровадження дистанційного навчання 22-24 лютого.
  7. Pbop

    Генератор

    Приветствую. По генераторам, обычно именно такие требования, полусинтетика 10W-30 или 10W-40, и класс по API действительно не принципиален, так как даже SJ для генератора с головой. Именно MoS2 Leichtlauf SAE 10W-40 я бы и рекомендовал, или же Optimal SAE 10W-40, что попадётся в продаже. MoS2 Leichtlauf SAE 10W-40 предпочтительнее, особенно на обкатку. Я его использую для своего бензинового генератора на 2 квт
  8. Це просто свято якесь: ЗСУ за добу знищили 2 ворожі літаки, 4 гелікоптери та 690 окупантів Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 24.01.23: особового складу ‒ 122 170 (+690) танків ‒ 3152 (+2) броньованих машин ‒ 6284 (+8) артилерійських систем – 2148 (+2) РСЗВ – 448 (+1) засоби ППО ‒ 220 літаків – 289 (+2) гелікоптерів – 281 (+4) БПЛА – 1897 (+3), крилаті ракети ‒ 749 кораблі /катери ‒ 18 автотехніки та автоцистерн – 4944 (+8) спецтехніка ‒ 194 (+1).
  9. Україна під обстрілами. Ситуація в регіонах станом на ранок Харківська область Сьогодні зранку ворог знову обстріляв Куп'янськ. Є влучання у житлові будинки, сталися масштабні пожежі. Інформація про руйнування та постраждалих уточнюється. Дніпропетровська область Ніч з тривогами, та без обстрілів. На Нікопольщині сирена попереджала про загрозу понад 9 годин, минулося. Донецька область За добу росіяни вбили 3 жителів Донеччини: у Новопокровському, Парасковіївці та Часовому Яру. Ще 3 людини в області зазнали поранень.
  10. рф кинула в Україну десятки тисяч мобілізованих, проте це мало що змінило, – CNN «Війська почали прибувати в райони ведення бойових дій після того, як росія вже мобілізувала 300 тисяч нових військовослужбовців у жовтні», - повідомляє CNN із посиланням на високопоставленого військового чиновника США. За його словами, це «мало що змінило» в ситуації на фронті, оскільки мобілізовані прибули з поганим спорядженням та без необхідної підготовки.
  11. За час повномасштабного вторгнення в Україні загинуло понад 7 тисяч цивільних, - ООН Управління верховного комісара ООН із прав людини підтвердило 7 068 випадків загибелі та 11 415 випадків поранення цивільних людей в Україні внаслідок повномасштабного вторгнення росії. Такими є дані організації від 24 лютого до 22 січня. В організації наголошують, що реальне число загиблих є значно вищим, оскільки отримання інформації з деяких місць, де тривають інтенсивні бойові дії, відбувається із затримкою, і багато повідомлень все ще потребують підтвердження.
  12. Pbop

    Светильники

    Каким бы качественным ни было освещение в комнате, для некоторых занятий просто необходима настольная лампа на рабочей поверхности. Можете посоветовать, что вы нынешних реалиях лучше взять?
  13. Можу вам порадити замовити якісний пісок ось тут https://budmat.lviv.ua/sypuchi-materialy/pisok/. Компанія авторитетна і досить популярна, і пропонує лише найвигідніші ціни на свою продукцію. Ми коли купували будівельні матеріали, то ще залишилися задоволені обслуговуванням і негайно зробленою доставкою в потрібне місце.
  14. Вчора ввечері росіяни вдарили по Харківщині: загинула жінка російська ракета влучила у 2-поверховий багатоквартирний будинок. Пошкоджено також житловий будинок поруч. На жаль, загинула 38-річна жінка, щонайменше 2 людей отримали поранення. Рятувальники ще розбирають завали. Крім того російські окупанти з мінометів та артилерії обстрілювали райони населених пунктів Куп'янського, Харківського та Чугуївського районів.
  15. На лівобережній Херсонщині у росіян паніка Російські окупанти вивозять просто фурами пограбоване майно. Масштаби настільки великі, що сама окупаційна влада була вимушена заборонити виїзд з території Херсонської області вантажного транспорту, можна виключно за окремим письмовим дозволом та перепустками, - повідомив перший заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський. "Якщо раніше ми говорили, що настрої окупантів близькі до панічних, то зараз вони взагалі не розуміють, що відбувається. Вони вже не розуміють за що вони воюють, вони бачать, що вони вже програли цю війну", - підкреслив Соболевський.
  16. Окупанти перевіряють, чи не навчаються діти в українських школах У тимчасово окупованій Мирненській територіальній громаді Херсонщини загарбники тероризують родини, які виховують дітей. "Російські загарбники вривалися в оселі сімей, де виховуються діти шкільного віку. Окупанти ламали зачинені хвіртки, щоб увійти до двору, та вибивали двері до помешкань. Таким чином вони перевіряли, чи не навчаються діти онлайн за допомогою гаджетів в українських школах", - повідомив голова Херсонської ОВА Ярослав Янушевич.
  17. Росіяни вбили 437 українських дітей Станом на ранок 19 листопада 2022 року більше ніж 1274 дитини постраждали в Україні: 437 дітей загинуло та понад 837 отримали поранення різного ступеню тяжкості. Найбільше постраждало дітей у Донецькій області - 423, Харківській - 266, Київській - 117, Миколаївській - 77, Запорізькій - 75, Чернігівській - 68, Луганській - 64, Херсонській - 64, Дніпропетровській - 32. 18 листопада у с. Комиш-Зоря Запорізької області у власному житловому будинку впритул військовослужбовцями рф розстріляно родину разом з 2 дітьми віком 5 та 14 років. 17 листопада у лікувальному закладі від отриманих поранень помер 4-місячний хлопчик. Він був поранений під час обстрілу ворогом с. Циркуни Харківської області. Стало відомо про ще одну загиблу дитину внаслідок ракетного удара по приватному будинку 17 листопада в м. Вільнянськ Запорізької області. «Діти війни» - платформа, на яку можна повідомити всю інформацію про дітей, які постраждали внаслідок війни РФ проти України.
×
×
  • Создать...